Hva gjør vi


Vi i eMap produserer kart og tilhørende grafiske produkter til alle formål. Vårt mål er å produsere tiltalende og intuitive kart som er nyttige og brukervennlige for sluttbrukeren. Blant de tingene vi produserer er vanlige papirkart, veggkart/hyttekart, informasjonstavler, bøker og brosjyrer, turskilt, mm. Se våre produkt-sider for nærmere beskrivelse.

Vi startet allerede i 1988 med å tegne orienteringskart på data. Siden den gang har vi ligget i forkant av den kartografiske utviklingen, og vi har vunnet flere priser og anerkjennelse for våre produksjoner. 11 diplomer for «Beste kart» ved Geomatikkdagenes kartutstilling og god omtale i ulike medier som i avistester på bil- og turistkart, bykart og ikke minste Cappelen Damms kartserie hvor vi har bidratt som underleverandør.

Det meste av vår produksjon er på oppdrag fra offentlige og private kunder. Vi utgir også kart på eget forlag, deriblant kart og kartbok over Trondheim og Trondheimsregionen.

Vi påtar oss også oppdrag innen rådgiving/opplæring i kart og kartografi, samt tjenester innen analyse, datakonvertering og andre GIS-relaterte oppdrag.