Våre samarbeidspartnere

Fagtrykk AS

Fagtrykk er vår samarbeidspartner på veggkart, informasjonstavler og veivsningsskilt. De har en moderne maskinpark kombinert og god teknisk og faglig kompetanse og har i en årrekke produsert produkter av høy kvalitet for oss.

BK Trykkpartner

Trykkpartner har i mange år vært vår trofaste samarbeidspartner på trykk av papirkart. Nylig gikk de inn sammen med BK i Sandefjord. BK er et moderne grafisk design- og produksjonshus med over 30 års erfaring som tilbyr komplette tjenester innenfor design, emballasje, trykksaker, profilartikler, skilt & dekor og varehotell.

Offtrack

Offtrack produserer både kart og leverer klær og utstyr til orienteringsidretten. eMap drifter for tiden Offtrack butikk og selger O-sko, klær, kompass og annet utstyr, gjennom nettbutikk og direkte fra våre kontorlokaler. I tillegg påtar vi oss synfaringsoppdrag lokalt i Trondheim når det er behov for det.

Cappelen Damm

Cappelen, og senere Cappelen Damm har vært en av våre viktigste oppdragsgivere siden oppstarten der vi har bistått med produksjon av flere av Cappeln Damm sine kart, deriblant norgeskartbøker og Oslo-kartene.